« Takaisin

SATAjet 5000 BSATAn uusi huipputehokas maaliruisku on nyt entistä monikäyttöisempi. Ruiskun suunnittelussa kehitettiin mm. ruiskutuspainetta ja -etäisyyttä, sekä mukautuvuutta erityyppisten maalijärjestelmien vaatimuksiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SATAjet 5000 B mahdollistaa ruiskutuspaineen säätämisen 0,5 - 2,4 barin välille. Ruiskutusetäisyyttä voi säätää 10 - 21 cm, materiaalista ja ympäristön olosuhteista riippuen. Ruisku on saatavilla HVLP ja RP tekniikalla.

Saatavilla olevat suutinkoot: RP 1.0 / 1.1 / 1.2 / 1.2 W / 1.3 / 1.4 / 1.6 / 1.8 / 2.0 / 2.5 and HVLP 1.0 / 1.2 / WSB / 1.3 / 1.4 / 1.5 / 1.7 / 1.9 / 2.2.

SATAjet 5000 B DIGITAL mallissa on saatavilla ruiskun kahvaan integroitu digitaalinen painemittari tarkkaan ja tehokkaaseen ruiskutuspaineen hallintaan. Digitaalinen painemittari SATA adam 2 on myös mahdollista jälkiasentaa standardi ruiskuun. Molemmat ruiskumallit ovat erittäin kompakteja ja kevyitä käyttää.

SATAjet 5000 B digitaalisen version kahva on nyt identtinen standardimallin kanssa, joten ruiskua on entistä helpompi ja mukavampi käsitellä. Myös painemittari on nyt merkittävästi suurempi ja näppärämpi säätää. Ruiskutuskuvion säätö pyöreästä tasaiseen onnistuu vain 1/2 kierroksella ja mahdollistaa näin entistä tarkemman lopputuloksen. SATAjet 5000 B:n muotoilu on toteutettu yhteistyössä Porsche Design Studion kanssa.

SATAjet 5000 B ruiskun pinta on viimeistelty korroosionkestävällä satiinihohtoisella ”pearlchrome™” pinnoitteella ja se on helppo puhdistaa, samoin kuin myös kaikki maalikanavat, QCC kuppiliitäntä, sekä QC ilmansuuttimen kierre. Ruisku on laadukkaiden tiivisteiden ja muiden osien ansiosta lähes huoltovapaa. Uudessa ruiskussa on mukana aiempien mallien testatut ja hyväksi havaitut ominaisuudet, kuten itsesäätyvä ilmamännän ja värineulan tiiviste, jonka ansiosta neula on suojattu, vankka messinkinen ilmansuutin ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu suutinsarja ja neula.